Informacja o kursach

Podanie o przyjęcie na kurs

R3 - prowadzenie produkcji rolniczej - plan zajęć

T6 - sporządzanie potraw i napojów -plan zajęć

Kursy kwalifikacyjne - terminarz zajęć w roku szkolnym 2016/17

Semestr I

1

22-24.09

2

29.09-1.10

3

6-8.10

4

20-22.10

5

3-5.11

6

17-19.11

7

24-26.11

8

8-10.12

9

15-17.12

10

12-14.01

11

19-21.01

12

26-28.01

13

16-18.02

14

23-25.02

Semestr II

15

2-4.03

16

15-11.03

17

30.03-1.04

18

6-8.04

18

20-22.04

20

27-29.04

21

11-13.05

22

18-20.05

23

1-3.06

24

8-10.06

25

22-24.06

 


Plan zajęć kursu kwalifikacyjnego R3 - prowadzenie produkcji rolniczej

czwartek 6.04

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-15.45

Produkcja roślinna

R. Żółkiewicz

15.50-16.35

R. Żółkiewicz

16.40-17.25

R. Żółkiewicz

17.30-18.15

Produkcja zwierzęca

A. Jakubowska

18.20-19.05

A. Jakubowska

19.10-19.55

A. Jakubowska

piątek 7.04

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-17.25

Prowadzenie działalności rolniczej (3h)

G. Sobieralski, A. Jakubowska

17.30-19.55

Prowadzenie działalności rolniczej (3h)

G. Sobieralski, A. Jakubowska

sobota 8.04

 

Przedmiot

Realizujący

8.00-11.40

Prowadzenie działalności rolniczej (4h)

G. Sobieralski, A. Jakubowska

11.50-15.30

Prowadzenie działalności rolniczej (4h)

G. Sobieralski, A. Jakubowska

 

czwartek 20.04

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-15.45

Produkcja zwierzęca

A. Jakubowska

15.50-16.35

A. Jakubowska

16.40-17.25

A. Jakubowska

17.30-18.15

Produkcja roślinna

R. Żółkiewicz

18.20-19.05

R. Żółkiewicz

19.10-19.55

R. Żółkiewicz

piątek 21.04

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-17.25

Prowadzenie działalności rolniczej (3h)

Z. Kinowski, J. Ładziak

17.30-19.55

Prowadzenie działalności rolniczej (3h)

Z. Kinowski, J. Ładziak

sobota 22.04

 

Przedmiot

Realizujący

8.00-11.40

Prowadzenie działalności rolniczej (4h)

Z. Kinowski, J. Ładziak

11.50-15.30

Prowadzenie działalności rolniczej (4h)

Z. Kinowski, J. Ładziak

 

czwartek 27.04

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-15.45

Język angielski w rolnictwie

A. Czarnecki

15.50-16.35

A. Czarnecki

16.40-17.25

A. Czarnecki

17.30-18.15

Technika w rolnictwie

M. Staszewski

18.20-19.05

M. Staszewski

19.10-19.55

M. Staszewski

piątek 28.04

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-17.25

Prowadzenie działalności rolniczej (3h)

G. Sobieralski, A. Jakubowska

17.30-19.55

Prowadzenie działalności rolniczej (3h)

G. Sobieralski, A. Jakubowska

sobota 29.04

 

Przedmiot

Realizujący

8.00-11.40

Prowadzenie działalności rolniczej (4h)

G. Sobieralski, A. Jakubowska

11.50-15.30

Prowadzenie działalności rolniczej (4h)

G. Sobieralski, A. Jakubowska

 

Plan zajęć kursu kwalifikacyjnego T6 - sporządzanie potraw i napojów

czwartek 06.04.17

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-15.45

Wyposażenie i zasady bhp
w gastronomii

G. Joszko

15.50-16.35

G. Joszko

16.40-17.25

G. Joszko

17.30-18.15

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

E. Hartwich

18.20-19.05

E. Hartwich

19.10-19.55

E. Hartwich

piątek 07.04.17

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-15.45

Język obcy zawodowy

B. Rólski

15.50-16.35

B. Rólski

16.40-17.25

B. Rólski

17.30-18.15

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

E. Hartwich

18.20-19.05

E. Hartwich

19.10-19.55

E. Hartwich

sobota 08.04.17

 

Przedmiot

Realizujący

8.00-8.45

Zasady żywienia człowieka

K. Woroch

8.50-9.35

K. Woroch

9.40-15.15

Pracownia gastronomiczna (6h)

K. Woroch, E. Hartwich

czwartek 20.04.17

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-20.25

Pracownia gastronomiczna (6h)

E. Staszewska, K. Woroch

piątek 21.04.17

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-15.45

Przedsiębiorstwo gastronomiczne

G. Nowińska

15.50-16.35

G. Nowińska

16.40-17.25

G. Nowińska

17.30-18.15

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

E. Hartwich

18.20-19.05

E. Hartwich

19.10-19.55

E. Hartwich

sobota 22.04.17

 

Przedmiot

Realizujący

8.00-8.45

Wyposażenie i zasady bhp
w gastronomii

G. Joszko

8.50-9.25

G. Joszko

9.40-16.10

Pracownia gastronomiczna (7 h)

A. Nowakowski, G. Joszko

czwartek 27.04.17

 

Przedmiot

Realizujący

15.00- 20.25

Pracownia gastronomiczna (6 h)

K. Woroch E. Hartwich

piątek 28.04.17

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-15.45

Język obcy zawodowy

B. Rólski

15.50-16.35

B. Rólski

16.40-17.25

B. Rólski

17.30-18.15

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

E. Hartwich

18.20-19.05

E. Hartwich

19.10-19.55

E. Hartwich

sobota 29.04.17

 

Przedmiot

Realizujący

8.00-8.45

Wyposażenie i zasady bhp
w gastronomii

G. Joszko

8.50- 9.35

G. Joszko

9.40-17.05

Pracownia gastronomiczna (8h)

E. Hartwich, G. Joszko




 

kontakt:
tel: (52) 315 59 60
(52) 315 04 92
fax: wew: 139
e-mail:
sekretariat@zs-bielice.pl




Rajd Weteranów Szos



Regionalne Targi Rolne
retro
szk

Program Aktywny Uczeń


MEN


Kuratorium Oświaty


Centralna Komisja Egzaminacyjna


Okręgowa Komisja
Egzaminacyjna

/
Starostwo Powiatowe w Mogilnie


Urząd Miejski w Mogilnie

Współpracujemy z:


Fundacja Powiatu Mogileńskiego


schronisko Szrenica


schronisko Dom Śląski

/
schronisko Samotnia


Copyright © 2011 ŁJ SM