Informacja o kursach

Podanie o przyjęcie na kurs

R03 - prowadzenie produkcji rolniczej - plan zajęć

T06 - sporządzanie potraw i napojów -plan zajęć

Kursy kwalifikacyjne - terminarz zajęć w roku szkolnym 2017/2018


Semestr I

1

28.09 - 30.09

2

05.10 - 07.10

3

12.10 - 14.10

4

19.10 - 21.10

5

02.11 - 04.11

6

16.11 - 18.11

7

23.11 - 25.11

8

07.12 - 09.12

9

14.12 - 16.12

10

11.01 - 13.01

11

18.01 - 20.01

12

25.01 - 27.01

13

08.02 - 10.02

Semestr II

14

01.03 - 03.03

15

15.03 - 17.03

16

22.03 - 24.03

17

05.04 - 07.04

18

19.04 - 21.04

19

26.04 - 28.04

20

10.05 - 12.05

21

17.05 - 19.05

22

24.05 - 26.05

23

07.06 - 09.06

24

14.06 - 16.06

25

21.06 - 23.06

 


Plan zajęć kwalifikacyjnego kursu zawodowego R03 - Prowadzenie produkcji rolniczej

Czwartek 08.02.2018r.


Godziny

Przedmiot

Realizujący

15.00 - 15.45

 

PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ W ROLNICTWIE

Wiesław Kowal

15.50 - 16.35

Wiesław Kowal

16.40 - 17.25

Wiesław Kowal

17.30 - 18.15

 

TECHNIKA W ROLNICTWIE

Marek Staszewski

18.20 - 19.05

Marek Staszewski

19.10 - 19.55

Marek Staszewski

 

Piątek 09.02.2018r.


Godziny

Przedmiot

Realizujący

15.00 - 15.45

 

TECHNIKA W ROLNICTWIE

Marek Staszewski

15.50 - 16.35

Marek Staszewski

16.40 - 17.25

Marek Staszewski

17.30 - 18.15

 

PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ W ROLNICTWIE

Wiesław Kowal

18.20 - 19.05

Wiesław Kowal

19.10 - 19.55

Wiesław Kowal

 

Sobota 10.02.2018r.


Godziny

Przedmiot

Realizujący

8.00 - 11.40

 

PROWADZENIE PRODUKCJI ROLNICZEJ (4h)

Grzegorz Sobieralski
Jacek Ładziak

 

11.50 - 15.30

 

PROWADZENIE PRODUKCJI ROLNICZEJ (4h)

Grzegorz Sobieralski
Jacek Ładziak

 

Plan zajęć kursu kwalifikacyjnego T06 - sporządzanie potraw i napojów

czwartek 08.02.2018

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-20.25

Pracownia gastronomiczna (6h)

E. Hartwich M. Jasińska

piątek 09.02.2018

 

Przedmiot

Realizujący

15.00-15.45

Przedsiębiorstwo gastronomiczne

G. Nowińska

15.50-16.35

G. Nowińska

16.40-17.25

G. Nowińska

17.30-18.15

Technologia gastronomiczna
z towaroznawstwem

E. Staszewska

18.20-19.05

E. Staszewska

19.10-19.55

E. Staszewska

sobota 10.02.2018

 

Przedmiot

Realizujący

8.00-8.45

Wyposażenie i zasady bhp w gastronomii

G. Joszko

8.50-9.35

G. Joszko

9.40-15.15

Pracownia gastronomiczna (6h)

A. Nowakowski, E. Hartwich


 

kontakt:
tel: (52) 315 59 60
(52) 315 04 92
fax: wew: 139
e-mail:
sekretariat@zs-bielice.pl




Rajd Weteranów Szos



Regionalne Targi Rolne
retro
szk

Program Aktywny Uczeń


MEN


Kuratorium Oświaty


Centralna Komisja Egzaminacyjna


Okręgowa Komisja
Egzaminacyjna

/
Starostwo Powiatowe w Mogilnie


Urząd Miejski w Mogilnie

Współpracujemy z:


Fundacja Powiatu Mogileńskiego


schronisko Szrenica


schronisko Dom Śląski

/
schronisko Samotnia


Copyright © 2011 ŁJ SM